ΗΧΟΣ

ΗΧΟΣ

Η Achelec Ltd προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων ποιοτικού ήχου – από Home Cinema, μέχρι συστήματα Multizone / Matrix.
Η ομάδα μας απαρτίζεται από καταρτισμένα άτομα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Εμπνευσμένοι από τον ήχο
Όσα βιώνουμε μέσω των αισθήσεων μας, δίνουν νόημα στη ζωή μας. Η ποιότητα του λόγου και της μουσικής, με την οποία ερχόμαστε σε επαφή, μας κάνουν να εξοικειωνόμαστε με τις ανώτερες αξίες της ζωής.
Γι’ αυτό στην Achelec Ltd είμαστε παθιασμένοι με τον ήχο. Κάθε ηχείο, audio matrixή ενισχυτής που θα βρείτε εδώ, μεταφέρει την ίδια έμπνευση και ποιότητα και ξεπερνά τις προσδοκίες των χρηστών, καθιστώντας την επιτυχία μας ένα μη τυχαίο αποτέλεσμα της εξερεύνησης νέων μεθόδων και ιδεών, πέρα από τα συμβατικά όρια.


Συστήματα Multizone / Matrix

Τα Multizone συστήματα διανομής ήχου προσφέρουν μια πραγματικά πολυδύναμη λύση τόσο για εμπορικές, όσο και οικιακές εφαρμογές, με την ευελιξία ενός multi-zone router. Με τον μεγάλο αριθμό των modules και configuration modes, είναι ιδανικά για πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους ή πολυπλοκότητας.

Ενισχυτές

Μεγάλη γκάμα ενισχυτών κατάλληλων τόσο για οικιακή, όσο και επαγγελματική χρήση.

Προσφέρουμε ενισχυτές με πολλά κανάλια, πολυλειτουργικούς και αποδοτικούς, με ισχύ έως100V, κατάλληλους για κάθε χρήση.

Audio Sources / Players

Modular Audio Systems: Η τεχνολογία Source Con™ εγγυάται την εφαρμογή plug & play σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή, επιτρέποντας την προσαρμογή της συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων, για κάθε πιθανή χρήση. Η μεγάλη ποικιλία συμβατών μονάδων και οι εκτεταμένες δυνατότητες διαμόρφωσης, επιτρέπουν ευέλικτους συνδυασμούς για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Η εγκατάσταση γίνεται με τη χρήση μονάδων σε ράγες οδήγησης, ενώ οι ενώσεις γίνονται με συνδέσεις στην άκρη της σανίδας. Αυτό επιτρέπει την απλή και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς να απαιτείται πρόσθετη εσωτερική καλωδίωση ή πολύπλοκη διαμόρφωση. Όταν εισάγεται σε μια υποδοχή υποστήριξης, η μονάδα εγκαθίσταται άμεσα, εμφανίζεται και είναι έτοιμη για λειτουργία.

Stand-Alone συσκευές αναπαραγωγής ήχου: Μια πλήρης σειρά από Stand-Alone συσκευές αναπαραγωγής ήχου που θα σας εμπνεύσουν. Χάρη στον διαισθητικό έλεγχο και την εξαιρετική ποιότητα ήχου, αυτές οι συσκευές αναπαραγωγής εγγυώνται αξιοπιστία σε οποιαδήποτε σταθερή ή φορητή εγκατάσταση.

Οι μεγάλες οθόνες θα δώσουν μια σαφή εικόνα των τρεχόντων κομματιών αναπαραγωγής ή των πληροφοριών του ραδιοφωνικού σταθμού και χάρη στη θύρα ελέγχου RS232, είναι δυνατή η χρήση τους τόσο σε οικιακά, όσο και επαγγελματικά συστήματα.

Ηχεία

Ηχεία που εγγυώνται υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής και λόγου.

Μικρόφωνα

Επαγγελματικά, διάφορων τύπων μικρόφωνα που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή μουσικής και λόγου, που θα αγαπήσουν όλοι.

Ακουστικά Συστήματα Διασκέψεων

Εφαρμογές τεχνολογιών για την ικανοποίηση όλων των αναγκών και προτύπων Audio Conferencing.

Συστήματα EN54

Η ATEÏS έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την προμήθεια Συστημάτων Public Address και Φωνητικού Συναγερμού (PA/VA). Η ATEÏS παρέχει στους πελάτες μας πιστοποιημένες, εύχρηστες και ολοκληρωμένες EN 54-16 λύσεις.

Άλλες συσκευές

Μεγάλη ποικιλία συσκευών, αξεσουάρ και προωθητικού υλικού.